IT Innovation Day

IT Innovation Day

De tweede editie van IT Innovation Day zal dit jaar plaatsvinden op 25 september in de Prodentfabriek in Amersfoort. Tijdens het evenement zal innovatief ondernemen in de IT in de schijnwerpers staan en zullen verschillende sprekers aan het woord komen.

Innovatie staat centraal

Iedereen die in de IT werkt weet als geen ander dat je elke dag hard moet werken om up-to-date te blijven. Er zijn in geen enkele branche zoveel nieuwe ontwikkelingen als in de IT en wie zijn werk goed wil uitvoeren moet alle ins en outs kennen. IT Innovation Day springt in op deze behoefte en geeft ondernemers en professionals daarom vast een kijkje in wat de toekomst zal brengen.

Activiteiten

Dit gebeurt onder andere aan de hand van lezingen die door vooraanstaande professionals worden gehouden. Dit jaar zullen onder andere Maurice de Hond, bekend vanwege zijn opiniepanel, en Marion Koopman, CEO van de Greenhouse Group, aan het woord komen. Zij zullen het onder andere gaan hebben over vernieuwing in het onderwijs en de gamificatie van big data. Naast de lezingen zullen er ook enkele workshops worden gegeven.

Toegangskaarten

Iedereen die de IT Innovation Day op 25 september wil bijwonen kan op de website van IT Innovation Day terecht om kaartjes te kopen. Een toegangskaart kost 299 euro exclusief btw.

Beelden van de IT Innovation Day in 2013