Awwwards

Awwwards

Zoals ieder jaar reikt Awwward dit jaar weer een prijs uit aan een webdesingner die een de mooiste site van 2013 heeft gemaakt. De deelnemers zijn allemaal bekend en vanaf nu kan de voltallige jury zich gaan buigen over het deelnemersveld. De jury bestaat uit webdesigners van over de hele wereld die hun sporen inmiddels hebben verdiend. Het is leuk dat de designer achter de sites op deze manier erkenning krijgen, maar het is nog leuker dat de mooiste sites ter wereld snel te vinden zijn op de van site Awwward.

awwwards-book-03-large

Het bekijken van de sites die gemaakt zijn door de genomineerde designers geeft namelijk een enorme inspiratie boost. Veel gave nieuwe dingen zult u waarschijnlijk voor het eerst zien. Een mooi voorbeeld hiervan is het scrol effect wat North2 heeft gebruikt in de site van Case 3D. Een ander voorbeeld is het gebruik van animaties door Jimmy Dyer op de site van Austin Against Abuse. Het bekijken van deze websites kan u helpen om uw eigen site’s nog beter te maken.

Wij van beautifulcode.nl hopen dat de nominaties voor de Awwwards u enorm veel inspiratie zullen geven en wij zijn enorm benieuwd naar de beste site van 2013.